Cautare

1735 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la hirsestihey1" (3.36 secunde)
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri. Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti.
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: ... Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR:
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: ... Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori. Potrivit anchetatorilor, medicul a incasat bani de la pacienti sau apartinatori ai acestora.
Teo Trandafir, realizatoarea TV, este candidatul surpriza al PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala. Vedeta si-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, declarand ca "mi-e teama sa nu dezamagesc".
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia economica a Romaniei: ... Eu nu mai vreau sa mai fie un Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis, ca nu a venit cu el de acasa, vreau sa fie un Guvern al Romaniei.
Antena 3: ... Iata povestea de viata a unuia dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei. Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. ... - Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte. Singura modalitate de a iubi astazi Romania este de a spune adevarul despre dvs.: ... Unica urmare ar fi demisia de onoare!
FRUNDA LA JUSTITIE. ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Ca sa nu mai zic de competenta. ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. ... Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Ion Spanu) In ultima vreme, mai multe sondaje de opinie arata o crestere spectaculoasa a lui Dacian Ciolos si a formatiunii pe care a lansat-o, MISCAREA ROMANIA IMPREUNA, desi aceasta inca nu are statut de partid!
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
Lucian Mandruta se intoarce la postul care l-a facut cunoscut. Lucian Mandruta vine pe o pozitie de conducere la Mediafax Group, scrie in exclusivitate paginademedia. El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
google-analytics.com